Close

Masterclass 13 maart: De functioneel beheerder als cloud controller

Hoe beheersen we de cloud? Hoe beheren we de cloud?
Op 13 maart ben ik een van de begeleiders van de masterclass: “De functioneel beheerder als cloud controller”, georganiseerd door Skilled-Minds. Daarin gaan we met de thema’s beheer en beheersing aan de gang.

Cloud adoptie is één zaak, maar om dit dan uiteindelijk duurzaam in beheer te houden is een andere. We zien dat door cloud adoptie rollen in beheer verschuiven, en dat het werk van de functioneel beheerder gaat veranderen. Dat biedt uitdagingen, maar ook kansen.

Als dit jouw werk raakt kom dan naar de masterclass.
Samen met drie andere sprekers nemen we dan 10 principes door voor de functioneel beheerder als ‘cloud controller’.
Je krijgt daarmee direct duidelijke handvatten om dat werk effectiever en efficiënter aan te pakken.

Mijn perspectief is dat de cloud een professionele IT leveringsketen is. De functioneel beheerder is daarin een soort ‘broker’ die waarde toevoegt tussen de business afnemers en de verschillende cloud leveranciers.

Het belooft een interactieve sessie te worden, waarin we ook concreet met vragen van de deelnemers aan de gang gaan zodat die de volgende dag hun taak en die van hun team beter kunnen uitvoeren.

Inschrijving en meer informatie vind je via deze link bij Skilled Minds. Gebruik dan code ‘clubcloudcomputing’ voor €100 korting. En vergeet vooral niet om dit door te sturen naar een geïnteresseerde collega.

Hopelijk tot dan, en schroom niet mij nu je vraag te stellen.

Leave a Reply